A teljes visszavonultságot választotta Kudlik Júlia: pályatársaival sem tartja a kapcsolatot

Forrás: TV2 -
magány Delta Kudlik Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kudlik Júlia a teljes visszavonultságot választotta, miután az MTV-től elbocsátották. 

Kudlik Júlia egykor csillogó sztár volt, rengeteg műsorban láthatták őt a nézők. A Delta mellett táncdalfesztivált is vezetett, de kabaréjelenetekben is feltűnt, és Antal Imrével együtt vezették a Szeszélyes évszakokat. Sokáig állandó szereplője volt a műsoroknak, majd 2001-ben egyik napról a másikra elküldték a munkahelyéről.

Kudlik Júlia Forrás: TV2

Bár sokan úgy gondolják, hogy nagyon megharagudott elbocsátásáért, de ismerősei azt mondják, nincs harag a szívében, továbblépett a sérelmeken. Igaz, azóta sem néz tévét. Bár sokan még mindig rajonganak érte, ő visszavonultan él. Azt mondta, ő már mindent elmondottt magáról, amit szeretett volna.

De nem csak a nyilvánosságot kerüli, egykori pályatársaival sem tartja már a kapcsolatot.

"Utoljára 2018 őszén találkoztunk, amikor összegyűltünk Mohai Gábornál egy tévés találkozóra. Jól nézett ki, stramm volt, mint mindig, csinosan volt felöltözve. Néha mi is próbáljuk elérni, de nem könnyű, nem igazán tartja velünk a kapcsolatot" - mondta a Story Magazinnak Kudlik Júlia egykori kolléganője.

Kudlik Júlia a népzene felé fordfult, Szvorák Katalin népdalénekessel albumot is készítettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.