Melatoninos gumicukorral altatja gyermekeit a világhírű színésznő

Forrás: Nanushka -
gumicukor melatonin altatás Kristen Bell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő, Kristen Bell elárulta, hogy mivel férjével és két lányával ugyanabban a hálószobában alszanak, esténként bevetnek egy kis trükköt annak érdekében, hogy a gyerekek jól aludjanak.

Kristen Bell és férje, Dax Shepard korábban őszintén vallottak arról, hogy máig együtt alszanak kilenc, illetve hét éves lányaikkal.Mivel rohamosan közeleg az iskolakezdés, változtattak a napi rutinon, és végre sikerült elérniük, hogy a gyerekek külön ágyban és szobában aludjanak.

Ettől függetlenül a színésznő bevet néhány trükköt annak érdekében, hogy nyugodtak legyenek az éjszakák, az E! Newsnak arról beszélt, hogy a kicsiknek melatoninos (a melatonin az alvási ciklust irányító hormon) gumicukrot adnak. Ez segíti őket az elalvásban, és megnöveli a REM-ciklus hosszát.

Hamarabb kiüti őket, és nagyszerűen lesznek. Nem akarunk akkor aludni, amikor ők, ezért Bluetooth-on keresztül csatlakoztatjuk a fejhallgatónkat a televízióhoz, valamilyen műsort kapcsolunk, amíg ők el nem alszanak

-magyarázta Kristen, hozzátéve, hogy így oldják meg azt, hogy ne ugyanakkor kelljen lefeküdniük.

Forrás: Nanushka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.