Jennifer Lopez első férje meglepő kijelentést tett: "Kétlem, hogy valaha is végleg megállapodna"

boldogság házasság Ben Affleck jlo Ojani Noa karrier Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ojani Noa, Lopez első férje ma távol él a hollywoodi csillogástól, de egykor neki is azt mondta J Lo, hogy ő az a férfi, akivel örökké együtt akar lenni, ehhez képest „három férje és öt eljegyzése volt" -meséli a világsztár első házastársa.

Három kudarcba fulladt házassággal a háta mögött ment hozzá az 53 éves Jennifer Lopez a „lelki társának" nevezett Ben Affleckhez. A rajongók odavoltak a Bennifernek nevezett páros esküvőjéért, ám a sztár első férjének régi sebeit tépte fel a nász.

„A legjobbakat kívánom neki és Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez tartós lesz" – mondja Ojani , hozzátéve: „Jen szeret szerelmes lenni, de hatszor eljegyezték. Ben a negyedik férj. Az első számú férj én voltam, és azt mondta nekem, hogy élete szerelme vagyok. Amikor a nászéjszakánkon az ágyban feküdtünk, azt mondta, hogy örökké együtt leszünk."

Lopez még a házasságuk alatt jött össze P. Diddyvel, férjének azt állította, ez csak színház, azt mondták, a karrierje érdekében van rá szükség, de végül elváltak. A következő férj Cris Judd volt, majd jött Marc Anthony. Közben, mint oly sok mindenkivel, Ben Affleckkel is eljutottak már egyszer az eljegyzésig, de akkor házasság nem lett a dologból, nem úgy, mint most.

„Örülök, hogy visszatért Benhez, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog sokáig tartani. Azt hiszem, ő olyan valaki, aki hét-nyolcszor férjhez megy. Kétlem, hogy valaha is végleg megállapodna. Arra törekszik, hogy folyamatosan haladjon előre a szakmai életében, nem véletlenül van három évtizedes karrierje, de közben a magánéletében is továbblép" - nyilatkozta Jennifer Lopez negyedik házasságával kapcsolatban első férje, Ojani Noa, akit a válásuk után még 10 éven át szoros barátság fűzött az énekesnőhöz - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.