Vastag Csaba barátnője Evelin Vastag Csaba támadás kommentek zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor első hazai győztese májusban mutatta meg barátnőjét, akivel már régóta egy párt alkotnak. A sármos énekes sokáig kereste a nagy szerelmet, de végül megtalálta azt a nőt, akivel le tudná élni az életét. Párja azonban nem számított arra, hogy a kommentelők célkeresztjébe kerül.

Nem mindenki örül annak, hogy Vastag Csabára rátalált a szerelem, és ezért új kedvesén, Evelinen állnak bosszút. A lányról többen is képtelenségeket terjesztenek, és nyilvános bejegyzései alá mocskolódásokat kommentelnek. Evelin olyan pletykáról is hallott, miszerint dubajozott, ez pedig teljesen sokkolta, és néhány fotója alatt le is tiltotta a hozzászólás lehetőségét.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Vastag Csaba több mint tíz éve szerepel a médiában, hozzászokott már ahhoz, hogy nemcsak pletykálnak az emberről, de sorozatosan támadhatják is. Azt azonban nem tűri, ha kedvesét bántják.

– mesélte Csaba a BEST Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.