Így érzi magát Aurelio a börtönben: fél éve került rács mögé

Forrás: Aurelio/Instagram -
szenvedés Aurelio börtön munka Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio jelenleg három év, öt hónapos szabadságvesztését tölti. Kiderült, hogyan telt a volt valóságshow-szereplő első fél éve a rácsok mögött. 

Bár Aurelio már javában tölti a büntetését, ez nem jelenti azt, hogy teljesen eltűnt volna a nyilvánosság elől, hiszen mindig akad valaki, aki beszámol a celeb mindennapjairól. Korábban több álhír is keringett arról, hogy minden nap belső-üregi motozáson esik át kábítószeres előélete miatt, de az a hír is felröppent, hogy kivételeznek vele, amit a többi rab nem néz jó szemmel.

Most azonban úgy tudni, Aurelio dolgozik, és igyekszik alkalmazkodni az ottani körülményekhez. Sokat olvas, edz és az életrajzi könyvét is írja.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

"A körülményeivel elégedett, külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik. Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már" – nyilatkozta a Blikknek dr. Galgóczi Zoltán, Aurelio ügyvédje.

A korábban nagy népszerűségnek örvendő botrányhősnek azonban mégsem fenékig tejfel a börtönélet. Nemcsak kedvese hiányával kell megküzdenie, de arra is rá kellett jönnie, hogy nem mindenki a barátja, akit annak hitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.