Auerlio közel másfél hónapja van börtönben, és mindeddig keveset tudtunk arról, hogyan viseli büntetését. A valóságshow-sztár barátnője most elmondta, Aurelio az interneten terjedő álhírek ellenére jól van, és már el is kezdte írni a könyvét.

Egy olyan bejegyzés kering az interneten, hogy Aurelio börtönbe kerülése óta már tíz kilót fogyott, és rengeteg megpróbáltatásnak van kitéve. Minden nap belső-üregi motozáson esik át kábítószeres előélete miatt - írja a Bors

VV AurelioForrás: Instagram, Aurelio

"Én is láttam ezeket a híreket terjedni mindenfelé" – mondta a lapnak Edit. – "Bátran kijelenthetem, hogy ez közel sem igaz. Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél" – emellett mindenkit biztosított afelől, hogy szerelme nem fogyott le vészesen, és nem motozzák meg napi szinten a végbelét.

"Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest, amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak" – mondta Edit.