Kivételeznek Aurelióval a börtönben: a rabok nem nézik ezt jó szemmel

Forrás: Aurelio/Instagram -
VIP Aurelio börtön Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még két hónap sem telt el Aurelio börtönbe vonulása óta, máris felröppent a hír, hogy kiváltságokban részesül.

Nem ez az első hír a börtönbüntetését töltő Aurelióról. Korábban egy olyan bejegyzés keringett az interneten, hogy Aurelio börtönbe kerülése óta már tíz kilót fogyott, és rengeteg megpróbáltatásnak van kitéve. Minden nap belső-üregi motozáson esik át kábítószeres előélete miatt.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

Most azonban épp ennek az ellenkezőjéről érkeztek hírek. Úgy tudni, Aurelio olyan kiváltságokban részesül, melyekről egy egyszerű rab csak álmodozhat. Bár nem kérte, de Aurelio lényegében VIP-vendég a börtönben - állítja egy elítélt, aki a családján keresztül kereste meg a Blikket.

"Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait. Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse" – mondta az elítélt.

A büntetés-végrehajtás azt közölta, hogy "a Blikk értesülései nem valósak, valamennyi büntetés-végrehajtási intézetben ugyanazok a jogok és kötelezettségek vonatkoznak a fogvatartottakra. A sétaudvarokon eleve nincs mód kondicionáló eszközök használatára" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.