Balázs Klári: "Többet éltem már Gyurival, mint nélküle"

Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerek számhoz érkezett idén Balázs Klári, de nem csak a születésnapja miatt. Júniusban a 40. házassági évfordulójukon köszöntötték egymást Korda Györggyel. Az énekesnő élete fonts mérföldköveiről mesélt a Hot! magazinnak. 

"Lehet, hogy furcsán hangzik, de sosem voltam az a rongyrázós típus, egy kis ünneplés nekem bőven elég. Korábban már volt példa arra, hogy pont a születésnapomon léptünk fel. Nos, ez idén is így lesz, de ezt egy cseppet sem bánom. Ami a koromat illeti, szinte fel sem tűnt, hogy idén már a 70-et töltöm. Szerintem ezt még édesanyámtól hoztam. Mindig volt tennivalója és az évek múlása helyett azokra koncentrált. Ugyanakkor szerencsésnek érzem magam, hogy megérhettem ezt a kort" - mondta el Balázs Klári.

Forrás: Korda György és Balázs Klári/Facebook

Az énekesnő a karrierje mellett a házasságára a legbüszkébb. Nincs különösebb titkuk, az erős alapokra esküsznek.

"Többet éltem már Gyurival, mint nélküle, ami ritkán adatik meg az embernek. Egy pillanat alatt eltelt ez a 42 év, amiből 40-et már házasságban töltöttünk. Az összetartozásunk kulcsa az erős alapokban rejlik. Hűség, biztonság és megbecsülés. Ezek elegendőek voltak ahhoz, hogy felépítsünk együtt egy közös életet. No meg persze a rengeteg kaland a turnék alkalmával! 1982 óta 34-szer jártunk a tengerentúlon, ezek az utazások pedig nemcsak a karrierünk javát szolgálták, hanem a házasságunkét is" – tette hozzá.

A részletekért keressétek a szerdán megjelenő HOT! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.