Éjfekete mobilvécé, egy saját konditerem, fél kiló marihuána - Extrém kérések a Sziget Fesztivál sztárfellépőitól

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin Winter -
sztárallűr Sziget Fesztivál extrém világsztár Justin Bieber koncert zenész Dua Lipa kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év kihagyás után újra világsztárok lepik el a Hajógyári szigetet. A Sziget Fesztivál fellépői között van többek között  Dua Lipa és Justin Bieber is, de több zenekar is nagyszínpadra lép az előttünk álló 5 napban. Ahol pedig sztárok koncerteznek, ott az extrém kérések sem ritkák. 

Sokszor olvassa az ember, hogy egy-egy híresség milyen extra kérésekkel áll elő, ha valahova ellátogat, fellép, koncertet ad. Ezeket a furcsa kívánságokat többnyire szerződésbe is foglalják, így van ez a Sziget Fesztivál szervezői és fellépői esetében is.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin Winter

Ugyan a megállapodások részletei titkosak, de mindig vannak kiszivárgott információk.

Azt már tudni lehet, hogy a két sztárfellépő, Dua Lipa és Justin Bieber 300-300 millió forintért jött el Magyarországra, és az is kiderült, hogy ebbe az összegbe Biebernek a szokásos 120 fős stábja helyett csak 70 fő fért bele.

Van olyan zenekar is a fellépők között, amelyik az öltözőjébe olyan photoshopolt képet szeretne, melyen vagy a zenekar, vagy annak egy tagja egy ágyban fekszik egy általuk kiválasztott hírességgel. Vannak egyszerűbb kérések is, mint egy bakelitlemez, vagy egy különleges borválogatás.

Korábban is voltak extrém kérések a Szigeten: ilyen volt Marilyn Manson éjfekete mobilvécéje, amit sosem használt, Robbie Williams saját edzőterme, ahova aztán be sem tette a lábát; és az is kiderült, hogy csak kiváncsiságból rakatta a szerződésbe, mert érdekelte, vajon megkapja-e. Snoop Dog pedig fél kiló marihuánát szeretett volna az öltözőjébe a szervezőktől - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.