Justin Bieber is jön a Szigetre: világsztárokkal tér vissza a népszerű fesztivál

Forrás: JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR -
Calvin Harris sziget 2022 fellépők fellépők Justin Bieber sziget 2022 Dua Lipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt zsinórban kétszer is elmaradt a Sziget. Hazánk és Közép-Európa legnagyobb zenei fesztiválja idén visszatér, és világsztárok adják majd egymásnak a kilincset az egyhetes rendezvényen.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az augusztus 10. és 15. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválon fellép mások mellett Dua Lipa, az Arctic Monkeys, Lewis Capaldi és Stromae is, ma viszont újabb sztárokkal bővült a lista. A legnagyobb új név kétségtelenül a fiatal kanadai énekes, Justin Bieber, aki 2023-ban is visszatér hazánkba saját koncertsorozatával.

Saját turnéja előtt a Szigeten is fellép Justin Bieber Forrás: JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR

Az idei Szigeten fellép Steve Aoki, Alan Walker, a Tame Impala, Anne-Marie, Sigrid és a Milky Chance is. A névsor még nem teljes, de már így is számtalan világsztár mondott igent a szervezők felkérésére. A kedden közzétett listát ide kattintva böngészhetitek át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.