Judy vallomása: " Az arcom bal oldala gyorsabban öregszik"

Forrás: Instagram/Judy -
Judy öregedés baleset énekesnő Kis Judy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy súlyos autóbalesete óta közel 40 plasztikai beavatkozáson esett át. Az énekesnő mára megbékélt új külsejével.

Kis Judy 24 évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet, amelynek következtében arca súlyosan roncsolódott. Az énekesnő éveken át kórházról kórházra járt, és rengeteg plasztikai műtéten esett át. Judy ma már elfogadta új külsejét, és hálás, amiért életben maradt.

"Tíz évembe telt, míg úgy tudtam a tükörbe nézni, hogy elfogadtam a sorsomat, az életemet, és rájöttem, hogy hiába töröm magam, úgysem kapok válaszokat a miértekre"

– mondta a Story magazinnak. A Groovehouse énekesnője hiába van túl 40 plasztikai műtéten, a jövőben továbbiak várhatnak rá, az arcának bal oldala ugyanis gyorsabban öregszik.

"Eddig harminchét műtétem volt, és ki tudja, mennyi vár még rám. Igaz, a jövőben már csupán korrekcióra lesz szükségem, mert az arcom bal oldala, az, amelyik jobban sérült, gyorsabban öregszik. Az idegek egy része elhalt azon a területen, nem olyan a vérkeringésem, mint kellene, és másképp reagál az idő múlására"

– magyarázta az énekesnő.

Forrás: Instagram/Judy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.