Judy a sorsfordító balesetről: "Kinyitottam a szemem, és azt mondtam, ez biztos nem velem történik"

Forrás: Judy/Instagram -
Judy Groovehouse videó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy 23 évvel ezelőtt, 1998 decemberében szenvedett súlyos autóbalesetet. Az édesanya a Palikék Világa by Manna című vendégeként idézte fel élete sorsfordító napjának részleteit.

Judy 23 évvel ezelőtt, 1998. december 14-én szenvedett autóbalesetet. A gyönyörű énekesnő és együttese akkor frontálisan ütközött egy kamionnal a csúszós úton: a legsúlyosabban Judy sérült meg.

A beszélgetés során Palik László arra volt kíváncsi, milyen életet tervezett Judy a történteket megelőzően.

"Ilyet, amilyenben élek, amilyenben vagyok, csak egy picit kitolódott. Akkor ott egy pici pauza volt. Akkor azt gondoltam, hogy egy kicsit megállunk, kitoljuk a dolgokat egy fél évre. Kinek nincs egy kis pihenőideje? Hát ez végül 10 év lett.

Én tényleg azt gondoltam, hogy bemegyek egy plasztikai sebészhez, összerakják az arcom, szebb leszek, mint előtte"

– árulta el az énekesnő, aki felidézte azt a mindent megváltoztató napot.

Judy Forrás: Judy/Instagram

"Azon a napon eleve nagyon rossz volt a hangulatom. Egész nap hánytam" – mesélte. Gyakorlatilag pár kilométert tettek meg, amikor belecsapódtak egy előttük haladó teherautóba.

Judy azt is elárulta, a kórházban minden egyes nap úgy kelt fel hónapokig, hogy ez nem igaz! Összesen 28 törés volt a testében, hosszú ideig nem tudott járni.

"Kinyitottam a szemem, és azt mondtam, ez biztos nem velem történik. Úgy feküdtem, úgy keltem, hogy ez biztosan nem igaz!"

"Aztán rá kellett, hogy jöjjek, hogy ez igaz, és valahogy össze kell szedjük magunkat. (...) Sokáig nem tudtam járni. Az arcom volt a legkevesebb. Ezért lett annyi plasztikai műtét is, mert az arcommal nem tudtak foglalkozni. Ugye nyilván az életmentő műtétek elsődlegesek voltak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.