Járai Kíra megműttette az arcát: 10 évet fiatalodott

fiatalítás Járai Máté beavatkozás Járai Kíra kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Kíra különleges beavatkozáson esett át: egy aptos felszívódó hialuronsavas szálbehúzáson vett részt, hogy tíz évvel fiatalabbnak tűnjön. A végeredményt követőinek is megmutatta.

Járai Máté és felesége, Kíra eléggé megosztó személyiségek. Rendszeresen beszélnek arról, hogy nyitott házasságban élnek, és arról is, hogyan zajlik náluk egy-egy konfliktus. A negatív véleményeket azonban tudják kezelni, nem érdeklik őket az utálkozók.

Kíra ezúttal is biztosan sok kritikával fog szembesülni, mivel nemrég egy különleges fiatalító műtéten esett át, melynek hála legalább tíz évet letagadhat. A beavatkozásról Instagram-oldalán számolt be követőinek.

"Kedvenc sorozatom, a Londoni rémtörténetek – sajnos, a zseniális főcímzenéjét jogi akadályok miatt nem tudtam a videó alá keverni – jutott eszembe az Aptos-kezelésről: ijesztő látvány, baljóslatú előkészületek, a kezelés végére picit Frankenstein teremtményének érzed magad, bár a duzzanatok alatt már látod, hogy 10 évvel feljebb került az arcod, de még nem tudod, mi fog kisülni belőle. Aztán fokozatosan megnyugszol, napról napra egyre elégedettebb vagy, 3 hét elteltével pedig egyértelműen látod, mennyivel teltebb, feszesebb, kontúrosabb, ugyanakkor teljesen természetes az arcod, ráadásul a hatás az elkövetkező hónapokban csak fokozódni fog, és 1,5-2 évig így is marad. Aptos felszívódó hialuronsavas szálbehúzás" – számolt be Kíra a tapasztalatairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.