Tündéri videó: így bulizott Majka kisfia a Strand Fesztiválon

buli Majoros Olivér Majka Strand Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka vasárnap este lépett fel a Zamárdiban megrendezett Strand Fesztiválon, ahová kisebbik fia, a most hatéves Olivér is elkísérte őt. 

Az ózdi hős a zuhogó eső ellenére szokás szerint megvadította hatalmas közönségét, akik teli torokból üvöltötték a dalait. Valószínűleg ugyanígy tett a kis Olivér is, ám róla csak híres édesapja fellépése után láthattunk videót, na de milyet!

A kissrác már most egy igazi rocksztár energiájával tombolt a színpad előtt, meg is jegyezték a kommentelők, hogy alighanem megvan Majka utánpótlása. Volt, aki úgy vélte, Oli még a rappernél is nagyobb sztár lesz, ha felnő, illetve olyan hozzászólás is érkezett, mely szerint a kisfiún egyértelműen látszik, hogy csodagyerek. Az biztos, hogy volt kitől örökölnie a jó külsőt és a tehetséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.