Közös gyermekre vágyik Curtis és szerelme, Judit

Forrás: Curtis/Instagram -
gyermekvállalás Széki Attila szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és szerelme, a kosárlabdázó Judie már két éve alkotnak egy párt. A szerelmesek rengeteg mindenen keresztül mentek az elmúlt években, de mindvégig kitartottak egymás mellett.

Bár rengetegszer röppent fel a pletyka, hogy Curtis és Judit nem alkotnak egy párt, köszönik szépen, jól vannak. A szerelmesek a legnehezebb pillanatokban is támogatták egymást, és együtt jutottak túl a problémákon, így nem csoda, hogy komoly tervekkel tekintenek a jövőbe.

A rapper és kosárlabdázó kedvese Balatonlellén, egy bárban ismerték meg egymást. Curtis és Judit azóta is imádják a magyar tengert, és az is többször szóba jött már közöttük, hogy egyszer oda költöznének. Judie Curtis kisfiával, Doncsival is többször találkozott már, és ma már imádják egymást.

Joggal merül fel a kérdés, szeretnének-e esküvőt és közös gyermeket, a Hot! magazinnak erről így nyilatkoztak:

"Az eljegyzésnek is eljön az ideje. Ezt a témát fel sem szoktam hozni, a közös gyermekről viszont inkább beszélünk. Én nagyon szeretnék"

– fogalmazott Judie, majd hozzátette, Curtis három fiút szeretne, ő viszont inkább lányokat.

Forrás: Curtis/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.