Elhagyta a Korda-házaspár az otthonát: itt kezdtek új életet

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Korda György Balázs Klári új otthon Korda-villa költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári még januárban adták el a Korda-villát.

A házaspár korábban arról beszélt, hogy nehéz szívvel válnak meg szeretett otthonuktól, de már jó ideje gondolkodtak azon, hogy eladják az ingatlant. Most viszont kiderült, hol kezdtek új életet. Egy 150 négyzetméteres lakásba költöztek, ami szintén Budán található.

Csináljuk a fesztivált 2022, Korda György, Balázs Klári Fotó: Polyák Attila - Origo

"A második kerületben maradunk, és szerényebb körülmények között fogunk élni. Nagyon nagy munkával járt fenntartani egy háromszáz négyzetméteres, hatalmas lakást. Sokan azt hitték, hogy egy komplett személyzet ugrál körülöttünk, de ez nem igaz! Minden házimunkát, házkörüli teendőt magam csináltam, a kertet is én gondoztam, ami megint csak óriási munka volt. Persze most is ugyanazok a feladatok várnak rám, ránk, mint azelőtt, csak most kisebb területen, szerényebb körülmények között" - mondta Klári a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.