Hosszú posztot tett közzé gyászáról Berki Mazsi: "Hogy a társadalmi konvenciók mást kívánnak? Meghajolok előtte, de ez az én életem"

Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyásza mellett Berki Mazsinak az utóbbi időben anyósa támadásaival is meg kell küzdenie. A minap Júlia konkrétan azt állította, hogy nagyrészben a Krisztián és Mazsi uralkodó feszültségek vezettek a tragédiához. Mazsi reagált Júlia szavaira: értetlenül áll a kijelentései előtt. A nyilatkozatháború azonban nem ért véget, most pedig Mazsi az Instagramjára posztolt az üggyel kapcsolatban. 

"Elérkezett egy újabb felvonás a történetemben, aminek azt a címet adnám: Mégis kinek az élete? Berki Renáta vagyok, közszereplő, 4 hónapja özvegy és van egy csodálatos kislányom. Valójában abszolút ki lehetett számolni azt, hogy a sajtónak az lesz a következő lépése, hogy megkeresi a férjem édesanyját (eladásnövelő manőver) és addig kérdezi, amíg ki nem hozza belőle azt, ami számára a legkedvezőbb.

Nem szeretnék részletekig belemenni a történetbe, akit érdekelt, úgyis elolvasta, aki meg nem, annak hála Istennek van jobb dolga. Többet nem fogok erről írni, úgyhogy nagy pillanat következik:
Szerelemből mentem Berki Krisztiánhoz? Igen.
Szerelemből szültem neki gyermeket? Igen.
Sokat tettem azért, hogy rendeződjön a kapcsolata az Édesanyjával? Igen. (...)
Nehéz volt? Nagyon, mert mások voltak a gyökereink, de Krisztián is vágyott a lelkében arra, ami felè próbáltunk együtt haladni.

A férjem Édesanyjában a kislányom nagymamáját tisztelem. Nekem fontos, hogy Emma számára ne romokat, de stabil alapokkal rendelkező gyökereket adjak át.
(...)

Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek. Hogy a társadalmi konvenciók mást kívánnak? Fekete ruhát, özvegyi fátylat? Vagy teljes magányt? Meghajolok előttük, de ez az én életem, és csak azt és úgy tudom tenni, amilyen vagyok. (...)" - írta többek között hosszú posztjában Mazsi, amit az Instagramján elolvashatsz.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.