Dancing with the Stars sérülés állapot Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda egy táncpróba közben sérült meg augusztusban, ezért igyekszik visszafogni magát a hathetes gyógyulás alatt.

Linda és táncpartnere, Bődi Dénes péntek reggel a Mokkában meséltek arról, hogy mi történt pontosan, és arról is, hogy állnak jelenleg a versenyre való felkészüléssel.

"Kicsit komolyabb a sérülés, mint gondoltuk. Úgy néz ki, hogy legalább egy hathetes gyógyulási folyamat lesz, mire teljesen felépülök, de most már jobban mozgok. Dini is mindig próbál visszafogni a próbákon, nehogy visszasérüljek, de elvileg az élő adásra már rendben leszek" - mesélte Linda. Mint kiderült, az egyik bordája tört meg egy emelésnél néhány hete, azonban nem sokkal később már el is kezdtek edzeni.

"Sokkal nehezebb így a felkészülésünk, de így legalább több dolgot le tudunk tisztázni, lépéseket, mozdulatokat és az akrobatikus elemek helyett Lindának sokat kell egyedül is táncolnia, ami jól is megy neki, úgyhogy haladunk" - tette hozzá Dénes.

"A gyógyulásnál a csontosodás maga az hat hét, de elvileg két-három hónap lenne, mire teljesen eltűnik a fájdalom. Én ugyanakkor azt szoktam mondani, hogy innen szép feljönni, úgyhogy bizakodó vagyok" - mondta a műsor kapcsán Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.