Dancing with the Stars sérülés Zimány Linda tánc táncpróba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel már a harmadik évadával jelentkezik a TV2-n a csatorna népszerű táncos showműsora, a Dancing with the Stars. Ezúttal is tíz híresség lép majd táncparkettre, ám nem mindenki számára indult zökkenőmentesen a felkészülés.

Zimány Linda alig kezdte el a táncpróbákat, máris pihenőre kellett vonulnia. Az egykori modell és műsorvezető az egyik gyakorlat során megsérült, és az ambulanciáról posztolt közösségi oldalára. Szerencsére nem történt komoly baj, de Linda úgy megsértette a borda alatti izmait, hogy napokra fel kellett hagynia a tánccal.

Zimány Linda Fotó: Csudai Sándor - Origo

A kényszerpihenő nemrég véget ért, ám a manapság jogászként dolgozó nő még nem 100 százalékos. Táncpartnere, Bődi Dénes, amiben csak tud, segít Lindának, hogy az ősszel induló élő tévéadásokban a maximumot nyújthassák. Az izomsérülés miatt azonban egyelőre még óvatosnak kell lenniük.

– idézi a Blikk Lindát, aki saját Instagram-oldalán posztolt részleteket a visszatéréséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.