3 ok, amiért ki kell próbálnod az újranyitott soproni Fagus Hotelt

Forrás: Fagus Hotel -
pihenés Sopron wellness Fagus Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2022 augusztusától megnyílt a felújított Fagus Hotel Conference & Spa, ami új látványvilágú belső terekkel, konferenciaközponttal és medencékkel várja a vendégeket. A Lövérek szomszédságában, gyönyörű környezetben fekvő szállodában sok új szolgáltatást is bevezettek, most pedig megmutatjuk, miért is érdemes ellátogatni ide.

1. Kényelmes szobák impozáns kilátással

A 144 szobás, négycsillagos szálloda belső terei teljesen megújultak, így aki belép, azt rögtön barátságos hangulat fogadja. Többféle szobatípus közül lehet választani, így a családosok éppúgy megtalálhatják a kényelmet egy tágas, közvetlenül a kertre nyíló Family Apartmanban, mint azok, akik párjukkal romantikus, elvonulós időtöltésre vágynak.

2. Egyedülálló spa világ

A vizek szerelmeseinek sem fog csalódást okozni az itt eltöltött idő: a Fagus Hotel Conference & Spa egyedülálló spa világában úszómedence és élménymedence is található, a kisebbeket pedig csúszdás gyermekmedence várja. A szaunavilágra sem lehet panasz: megtalálható itt finn szauna, ördögszauna, aromaszauna, infraszauna, gőzkabin, jégkút, és dézsás zuhany is. Aki pedig külön ellazulásra vágyik, az megteheti a fűtött relaxációs fekvőpadon.

Fagus Hotel Forrás: Fagus Hotel

3. Sopron, Sopron, Sopron

Aki már volt Sopronban, annak nem kell magyarázni, miért imádják olyan sokan ezt a várost. Minden évszakban egymást érik itt a színvonalas kulturális programok, a soproni borvidék felfedezése pedig nagyszerű gasztronómiai kaland. A belvárosban tett sétához fogadhatunk akár szakértő idegenvezetőt is, aki bemutatja nekünk a helyszínekhez kapcsolódó történelmi eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.