Ivi, a Házasodna a gazda angyali démona: pucér társkeresőben és Pintér Tenya oldalán is láthatták őt a nézők

társkereső Házasodna a gazda Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a TV2 népszerű párkereső műsorát elnézve ismerősnek tűnt a már hazaküldött fekete hajú szépség, Némethy Ivett, nem vagy egyedül. A modell pár éve egy másik hazai realityben is megpróbálta megtalálni hercegét fehér lovon, ám akkor nem járt sikerrel.

Zsolt gazda jelöltjéről kiderült, hogy igen sokoldalú személyiség: nemcsak a meztelen társkereső showban, egy évvel később a Házasság első látásra című műsorban is részt vett, melyben Papp Róbert rabolta el a szívét, de ez a kapcsolat végül zátonyra futott. Ivi Angel emellett a konyhaművészet terén is remekel: kipróbálta magát a Séfek séfében, bemutatkozó videójában pedig elárulta, hogy Szlovákiából érkezett és egyébként modellként, műsorvezetőként, valamint énekesnőként tevékenykedik.

Láthattuk a Budapest TV-n, saját dalával pedig 2018-ban rukkolt elő, mely a Herceg a fehér lovon címet kapta. A szerzeményhez forgatott videóklipben a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor volt méltó partnere. Nemcsak zenei pályája ível felfelé, Ivi nemrég műsorvezetőként is debütálhatott: a Zámbó Jimmy Emlékkoncert például az ő vezetésével zajlott – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.