Napi horoszkóp (2022. szeptember 18.): a Bika túllép egy problémán, a Nyilas elhatározásra jut

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő életébe egy új személy léphet be mostanság, az idő majd eldönti, futó ismeretség, vagy szerelem. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Végre megnyugszol: békére lelsz az életedben és a helyzetedben. Ha belegondolsz, nem is alakultak olyan rosszul a dolgaid mostanság, mint azt némely rosszindulatú barátnőid lefestik. A boldogság azon is múlik, hogy mit látsz meg: a jót is, vagy csak a rosszat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jól vagy, de van egy probléma, amivel kapcsolatban kicsit meg van rekedve a gondolkodásod. Panaszkodás helyett ma végre lépj a tettek mezejére! Meg tudod azt oldani, hamarabb, mint hinnéd.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Vigyázz, még egy tréfa is rosszul sülhet el, és örökös haragost teremthetsz magadnak. Különösen egy Skorpió jegyű lehet nagyon érzékeny a környezetedben.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Eléggé bölcs vagy, hogy belásd, ha hibáztál. Mégis nehéz a hibáiddal szembenézni. Most lehet, hogy nem úszod meg, nem tudod tovább „kozmetikázni" a dolgaidat. Minél előbb tisztázod magad, annál hamarabb gyógyulhat meg a lelked. Nem olyan nagy dolog ez, ne túlozz!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Gyakran esel abba a hibába, hogy azokra haragszol, akik éppen segíteni szeretnének neked. Mindezt ugyanis az önállóságod korlátozásaként fogod fel. Ne várd meg, hogy olyan helyzetbe kerülj, hogy magadnak kelljen kérni a segítséget!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te nagyon figyelmes, szeretetreméltó ember vagy, a mai napon mégis nehéz lehet figyelned másokra. Valamilyen bánat emészt, vagy ellenkezőleg, túlságosan el vagy foglalva egy saját magadat érintő örömteli eseménnyel. Bármelyik is igaz, oszd meg másokkal is!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.