II. Erzsébet brit királynő Lajos herceg Katalin hercegné II. Erzsébet halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Lajos herceg nem vett részt dédnagymamája, II. Erzsébet királynő temetésén. A négyéves kisgyereknek egyelőre még nehéz megértenie, hogy eltávozott szeretett dédnagyanyja. 

Katalin hercegné Ausztrália főkormányzójának, David Hurley-nak árulta el, mi volt az a szívszorító kérdés, amit feltett neki kisfia, Lajos a királynő halála után - írja a People magazin.

"A nagyobbik gyerek már érti, mennyire fontos volt a dédnagymamája, és hogy mi történt" – mondta Hurley. "A kisebbik gyermek olyan kérdéseket tett fel, mint például 'szerinted még játszhatjuk ezeket a játékokat, amikor Balmoralba megyünk, hogy ő már nem lesz ott?'"

Forrás: AFP/Daniel Leal

2022. szeptember 22-én kísérték utolsó útjára II. Erzsébet brit királynőt. Itt olvashatod az összes hírt, ami a Life.hu-n a szertartásról megjelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.