Napi horoszkóp 2022. október 5.: a Bika törődésre vágyik, a Halak hallgasson a szívére

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió most csak arra koncentráljon, ami épp előtte van, a Vízöntő jobb, ha halogatja a nagy beszélgetéseket.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Egy régi barátod segíthet abban, hogy megoldást találj családi problémádra. Lehetséges, hogy anyagi támogatásra is szorulsz, de azért is hálás lehetsz, ha tanácsot, támogatást kapsz. Lelkierőre van most a leginkább szükséged.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Egyik pillanatban fenn, a másikban lenn: mintha hullámvasúton ülnél, úgy érezheted ma magad lelkileg. A valóság persze az, hogy nagyon vágynál már a figyelemre, törődésre, gyengédségre. Ha ezt megkapod, az egekben érzed magad, ha nem, akkor viszont most igazán sajnálod magad.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Az ellentétek vonzzák egymást: tartja a mondás. Nem is csodálkozhatsz, hogy a társad annyira más, mint te. Hordozza azokat a tulajdonságokat, amelyeket te nem mersz. Tanulj tőle, és csodálkozni fogsz a változáson, amit rajta tapasztalsz!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma nagyon is az érzelmeid uralják a tetteidet, ezért a szokásosnál is könnyebben kijössz a sodrodból. Megelőzheted a kiborulást, ha a szokásos kávé helyett, vagy legalább mellett, citromfű- vagy kamillateát is kortyolgatsz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A hangulatodt most erősen befolyásolják a külvilág történései. A bekövetkező hirtelen változásokért hajlamos lehetsz másokat hibáztatni, pedig valószínűleg nincs konkrét bűnbak. Tudd be a véletlennek, és bízz a jobb fordulatban!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ne válaszd ma a könnyebbik utat! A csábítás ugyan erős lehet, neked mégis sziklaszilárdnak kell maradnod, ha meg akarod valósítani a céljaidat. A csillogónak látszó lehetőségek gyakran csak illúziót jelentenek - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.