Végre! Leleplezte magát a 30 millió követővel rendelkező youtuber

Forrás: Shutterstock -
youtuber leleplezés Minecraft Dream
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta valódi arcát a 30 millió követővel rendelkező youtuber, aki a videóiban főként Minecraft-játékok bemutatásával és kommentelésével foglalkozik.

A népszerű youtuber eddig álarcban mutatkozott a videóiban, azonban, miután sokakat elkezdett foglalkoztatni, hogy ki lehet az álarc mögött, úgy döntött, hogy leleplezi magát.

"Zsákutcába kerültem. Ezt azoknak az emberek üzenem, akik megpróbálják kiszivárogtatni az arcomat, hogy kiderítsék, hogy nézek ki... ez egy kicsit sok"

– mondta Dream, aki emiatt jutott arra a döntésre, hogy felfedi a kilétét.

Végre! Leleplezte magát a 30 millió követővel rendelkező youtuber Forrás: Shutterstock

Legújabb videóját, amiből kiderült, hogy a valódi neve Clay és az Egyesült Államokban él, már több mint 27 millióan látták.

A fiatal srác elmondta azt is, hogy eddig azért videózott anonim módon, hogy nyugodtan kiléphessen az utcára, mivel sosem gondolta volna, hogy a virtuális játék véleményezésével többmilliós nézettségre tesz szert - írja a Blikk.

"Most már látjátok: a csatornám a bizonyíték arra, hogy bárki bármire képes"

– mondta Dream.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.