19 éves lett Schobert Lara: így köszöntötte az édesanyja

tv2 -
Rubint Réka Schobert Lara születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei aktív médiaszereplései miatt szinte egész ország szeme láttára nőtt fel Schobert Lara. Láttuk őt kisbabaként, kamaszként, most pedig már felnőtt nő. Édesanyja a19. születésnapján felköszöntötte a közösségi oldalon.

"Isten éltessen Édes Kicsi Kincsem! A legnehezebb, de egyben az egyik legnemesebb feladat az lesz az életedben,hogy megmaradj az a csodálatos lelkű és értékrendű EMBER, aki vagy! Őrizd ezt a kincset és soha ne engedd, hogy hatással legyen Rád a világ kegyetlen zaja, mert a lelked tisztasága az egyik legnagyobb értéked! Mindennél jobban szeretünk és ne feledd : a CSALÁD MINDIG itt van és lesz Neked! Boldog 19. születésnapot Kicsi Larám!" - írta Réka az Instagramon.

Lara nemrégiben exkluzív interjú keretében jelentkezett be a TV2 online felületén, hogy elárulja, ő lesz a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának az online riportere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.