Törőcsik Dani és Bíró Bea látszólag tűz és víz, fekete és fehér. Annyira különbözőek, hogy nézők azt gondolják, hogy kapcsolatuk egyenlőtlen, és míg Bea rajong párjért, Dani hűvösen fogadja az ő közeledését. De a látszat Bea szerint csal. 

A nézők a Nyerő Páros című műsorban ismerhették meg Beát és Danit, ahol gyakran láthatták, hogy míg a lány folyton pörög, körülugrálja szerelmét, addig Dani leginkább unatkozik, kelletlenkedik és elvan...

Ebből sokan le is vonták a következtetést: Dani nem szereti Beát, és ennek a közösségi médiában hangot is adtak. Ahogy a véleményükről is a modellről, aki ezen nagyon meg van lepve, nem gondolta, hogy az emberekbe ennyi frusztráció szorult. 

Törőcsik Dániel és Bíró Bea, Nyerő párosForrás: RTLKLUB

"Én nem gondoltam volna, hogy ennyi negatív szemléletű ember van ebben az országban, és hogy gondolkodás nélkül ilyeneket írnak valakinek" - mondta el Bea, aki az egész jelenséget nem érti, hiszen Instagramon két hét alatt több mint 9000 új követője lett, akik sokszor ok nélkül és ismeretlenül támadják őt és a párját.

Az egykori modell, aki 11 évig élt Hong-Kongban, szeretne a nőknek pozitív üzeneteket átadni, mert úgy érzi, hogy az optimizmus, ami leginkább hiányzik a magyar lányokból. Annak ellenére is célja ez, hogy épp a túlzottnak mondott pozitivitása miatt támadták a legtöbbet. 

Az rtl.hu-nak adott interjúban Bea elmesélte, hogy két lánytestvére van, mindhárman "túlpörgősek", hármuk közül azonban még ő a legnyugodtabb. 

"Az emberek sokszor nem értik, nem tudnak azzal azonosulni, hogy valaki tud örülni más örömének, tudja támogatni önzetlenül a másikat, anélkül, hogy bármit várna cserébe. Nekem a hazaköltözésem óta az a legnehezebb, hogy ne olvadjak bele ebbe a szemléletbe. A nagy magyar valóság persze engem is megütött, és mindig azt mondtam Daninak, hogy én nem akarok ilyen lenni. Nem akarok mindig panaszkodni, hanem szeretném továbbra is mindenben a jót látni" - magyarázta el Bea, hogy miért olyan lelkes mindig.

Arra a felvetésre, hogy ő jobban szeretné Danit, mint fordítva, azt mondta, hogy kettejüknek teljesen más a szeretetnyelve, de ők ezt már megszokták az elmúlt két és fél év alatt:

"Neki az elején nehéz volt, hogy én egy nagyon szeretgetős, érzelmes ember vagyok, ő pedig az ellentéte – nekem meg ezt volt nehéz megszokni. De mostanra tök jól összehangolódtunk. És bár Dani nem az a tipikus hősszerelmes, aki napi tízszer leírja, hogy szeretlek és állandóan ölelget, viszont egy végtelenül érzékeny lelkű ember" - vallott kettejük kapcsolatáról a celeb.