Johnny Depp megborotválkozott: felrobbant az internet

film Amber Heard Johnny Depp szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves sztár valószínűleg nem csak esztétikai okokból hozta meg ezt a kétségkívül igen látványos eredménnyel járó döntést: a pletykák szerint jelentőségteljesebb okok rejtőztek a háttérben.

Johnny állítólag azután vált meg védjegyévé vált arcszőrzetétől, hogy megtudta: hamarosan debütál a The Depp/Heard Trial című film, mely a volt feleségével, Amber Hearddel folytatott jogi kálváriáját és kettejük viszonyát mutatja be. A sztár New Yorkban fedte fel először új külsejét a rajongói előtt, amikor barátjával és egyben zenésztársával, Jeff Beckkel léptek fel jelenleg is futó turnéjuk keretében – írja a Mirror.

Johnny láthatóan jól érezte magát rajongói körében a koncert után és kiegyensúlyozottnak tűnt, ami nem csoda, hiszen nemrég talált rá a szerelem Joelle Rich ügyvédnő személyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.