Napi horoszkóp 2022. október 16.: a Szűz végre őszintén megnyílik a másik előtt, a Mérleg legyen elnéző

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton adódhat néhány párkapcsolati konfliktus, de ha tisztázzuk ezeket, igazán szép este elé nézünk. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Párkapcsolati kérdésekben hajlamos vagy azt hinni, hogy mindenben neked van igazad. Legalább néha ismerd el, hogy a párod győzött. Ha hagyod, hogy örüljön e győzelmének, az csak jót tesz a kapcsolatnak.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Komolynak tűnő flörtbe bonyolódhatsz. De vigyázz, ha elkötelezett vagy, nagyobb bajt zúdíthatsz a fejedre, mint amekkora örömöd telik a kalandban. Még akkor is, ha te csak játéknak gondolod, szánod...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A párkapcsolatodban most kérdések merülnek fel. Ha a céljaid jók is, de nem találkoznak a társadéval, akkor bizony módosítani kell azokat. Persze ugyanakkor arra is ügyelj, hogy ne mindig te legyél az, aki lemondasz mindenről.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Te hajlamos vagy elfojtani a a bosszúságodat azokkal szemben, akik pedig valóban kárt okoztak neked. Ugyanakkor a ki nem élt haragodat könnyedén borítod rá a közvetlen környezetedben valakire, aki nem is érti, mi történik. Most erre kell figyelned!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A határozottságodra szükség van ugyan, de ezt a pároddal szemben csak módjával vesd be. Az akaratosságod már-már ellenségességnek tűnhet az ő számára. Ha nem akarod őt elüldözni magad mellől, akkor csomagold legalább szép szavakba mindazt, amit elvársz tőle.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Ha nyugtalan vagy, és belső kétségek gyötörnek, semmiképp se hallgasd el a párod előtt! Még ha egy éjszakát nem is alusztok át, az is megéri, hogy tisztázzátok a kétségeiteket, bizonytalanságaitokat. Hidd el, aztán meg fogsz nyugodni.

Kattints ide, és olvasd el a többi jegy horoszkópját is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.