Karácsonyi reklám október elején?! Sokaknál kihúzta a gyufát egy túlbuzgó cég

karácsony október reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szétszedték a kommentelők a Very nevű vállalat új karácsonyi reklámját, melynek tartalmával alapvetően nem lenne komoly probléma, egy apró szépséghibája azonban akad a kisfilmnek: október 7-én debütált a videómegosztókon.

Több sem kellett az internet népének: rekordsebességgel kezdték savazni a reklámot, melynek fő üzenete így szól: a karácsony nem csak egy napból áll, hiszen az emberek általában megünneplik a családi, a munkahelyi, a korábbra-későbbre csúsztatott és a különböző baráti társaságokkal leszervezett karácsonyokat is.

A kommentelők elég hevesen reagáltak a kezdeményezésre: volt, aki amiatt akadt ki, hogy már Halloween előtt ajándékvásárlásra buzdítják a népet, viszont egy másik felhasználó kifejtette, hogy ő annyira imádja a karácsonyt, hogy azt sem bánná, ha egész évben ünnepelnie kéne azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.