Szörnyen stílusos halloweeni körömtrendek - mert az ördög a részletekben rejlik

manikűr körömlakk műköröm magazin szépség géllakk Halloween köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél valamilyen különleges, izgalmas és nőies körömdesignt az egyik legnépszerűbb ősi ünnepre, ám nem elégszel meg a sablonos megoldásokkal? Mutatunk néhányat, melyek között bizonyára minden stílus képviselői megtalálják a nekik valót.

Cukit vagy csínyt?

Ha még ezen a sötét ünnepen is előnyben részesíted az elbűvölő és édes stílust, az alábbi mintákat neked találták ki. Ezekkel a pasztellárnyalatokkal és kedves figurákkal biztosan nem fogod elijeszteni az édességért házaló gyerekeket.

Éjsötét elegancia

A letisztult designok híve vagy, melyek szinte bármilyen színű és stílusú outfittel jól néznek ki? A fekete-fehér, illetve a fekete-natúr mintázatok könnyen variálhatóak, ízlésesek, illetve tökéletesen alkalmasak a visszafogott rémisztgetésre.

Tök jó ötletek

Nem csak kivájni érdemes Halloweenkor ezt a dekoratív termést – a kiegészítőkön vagy a körmeiden is jól mutat. Nem muszáj mindenképp a feltűnő narancssárga alapszínt választanod, hiszen szolid nude-okkal is elérheted az oly sokak által imádott őszies, melengető hatást.

Véresen komoly karmok

Bevállalós partikirálynőknek ajánljuk az alábbi – kétségkívül igen feltűnő – designokat. Hátrányuk, hogy tényleg csak a vad halloweeni bulikon állják meg a helyüket – hacsak nem feltett szándékod halálra rémíteni mindenkit a környezetedben még az ünnepek után is.

Démoni fantáziavilág

Ha a körmösöd nem hátrál meg a bonyolultabb művészi ábráktól – esetleg te vagy olyan ügyes, hogy ezeket simán felpingálod a körmeidre –, érdemes próbát tenned ezekkel a szemet gyönyörködtető mintákkal.

Nyitókép: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.