Hosszú hónapok után újra láthatta unokáját Berki Krisztián édesanyja

tv2 -
békülés konfliktus Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta forrnak az indulatok Berki Mazsi és anyósa, Júlia között. Pár nappal ezelőtt Krisztián édesanyja amiatt akadt ki, hogy menye meg akarja tartani a Berki nevet úgy, hogy már új párkapcsolata van, és soha nem látogatja meg elhunyt férje sírját. A konfliktusok ellenére Júlia nem akarja kizárni magát a menye és unokája életéből, amire, úgy tűnik, Mazsi pozitívan reagál.

Május elején, tragikus hirtelenséggel veszítette életét az ismert tévés és egykori sportoló, Berki Krisztián. A médiasztár körül rendszeresen robbantak ki kisebb-nagyobb botrányok, és úgy tűnik, azután sem csitulnak a kedélyek, hogy eltávozott az élők sorából. Az elmúlt hetekben ugyanis folyamatosan összeszólalkozott egymással Berki édesanyja és özvegye.

Júlia asszony nem nézi jó szemmel, ahogy menye próbálja túltenni magát élete legnagyobb fájdalmán és annak ellenére is meg akarja tartani a Berki nevet, hogy már hónapok óta új párkapcsolatban él.
Mazsi a konfliktusok ellenére azonban nem akarja kizárni kislánya, Emma életéből a nagymamáját, minden lehetőséget megad anyósának ahhoz, hogy láthassa az unokáját.

Hosszú hónapok után újra láthatta unokáját Berki Krisztián édesanyja tv2

Krisztián halála óta most először találkozott Emmával Júlia, ami hatalmas boldogsággal töltötte el.

"A menyem ugyan ezúttal nem volt jelen, ám mindent precízen megszervezett annak érdekében, hogy zökkenőmentesen eljussak a Duna-partra, ahol egy bébiszitter kíséretében láthattam Emmácskát, aki november elején lesz egyéves"

- mesélte izgatottan a nagymama.

A megható találkozás részleteiről a holnap megjelenő hot! magazinban olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.