Celeb vagyok, ments ki innen! - Így takarította ki Fecó és Merci a tábori vécét

tábori vécé takarítás Celeb vagyok, ments ki innen! tábor ürülék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! reality tegnapi adásában Frohner Fecónak és VV Mercinek kellett kipucolnia a tábori vécét. Nem voltak boldogok a feladattól.

"Ezt is el kell vinni. Szerintem egyébként Tibó volt vagy Curtis. De nem vagyok benne biztos, valamelyik kettejük közül. Legalábbi úgy láttam, hogy ők voltak ketten vécén" - mondta VV Merci, aki pisilni szeretett volna, de nem tudott a bűzölgő csomag miatt.

Fecóval azt találták ki, hogy kis gödröket ásnak, és abba ürítik bele a vödör tartalmát.

"Vannak olyan dolgok az életben, amiben nem nagyon látom meg a szépséget. Na, ez egy ilyen dolog volt. Az, hogy másnak az ürülékét, és akkor ott nézem, lötyög ott a kezemben, és közben ásom neki a sírját, és közben azon kell gondolkodnom, hogy vajon kinek lehet ez az ürüléke... Borzasztó érzés volt. Ebben nem látom nagyon magamat, és nem is nagyon szeretnám a jövőben. Ez egy komfortzónán kívüli rész. Ezt amúgy betudnám egy bátorságpróbának is. Ezt kellett teljesítenem a mai nap folyamán, ne tudjátok meg, milyen érzés ez" - adta ki magából a gondolatait Fecó.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.