"Híres vagyok, nem beszélek olyanokkal, akik nem azok" - Nem áll szóba a családjával a 23 éves influencer

Larz COVID-19 influencer vécé család wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál rádiónak adott interjút Larz, aki 2020-ban került a címlapokra, hogy megnyalt egy vécécsészét egy „koronavírus-kihívás" miatt. A beszélgetésben az influencer azt mondta, hogy nem hajlandó beszélni a családtagjaival, mert nincs annyi követőjük, mint neki.

Hazugságnak köszönheti a népszerűségét a 23 éves influencer, Larz, aki videóra vette, amint egy kihívás miatt vécécsészét nyalogat. Azt állította, hogy emiatt elkapta a koronavírust és kórházba került. Az egyik barátja később elárulta, hogy felvétel nem is a járvány idején készült, és a fiú arról is hazudott, hogy az akció miatt kórházba került, ám a leleplezés nem ártott az srác népszerűségének.

Jelenleg 420 ezer követője van az Instagramon.

Larznak 9 testvére van, 5 fiú és 4 lány. Mindegyikükkel megszakított minden kapcsolatot, mert kínos számára, hogy nincs annyi követőjük, mint neki. Majd, ha ők is ugyanolyan híresek és/vagy gazdagok lesznek, mint ő, újra kapcsolatba lép velük.

És hogy kivel szokott beszélgetni? Állítása szerint rendszeresen vált üzeneteket Cardi B-vel. A fiatal influencer úgy gondolja, hogy aki nem érti meg, hogy a gazdag és híres emberek miért szakítják meg a kapcsolatot az irreleváns emberekkel, maguk is irrelevánsak - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.