Forrnak az indulatok Kulcsár Edina és G.w.M Instáján: "Hiányzik a képről egy kis Gucci márka"

Gucci G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megíruk, néhány napja talpig Gucciban állt kamerák elé Kulcsár Edina és G.w.M. A kommentelők azonnal véleményezték is a pár szettjét és az Instagramjukra azóta is záporoznak a hozzászólások. 

Nem kímélik követőik Kulcsár Edinát és G.w.M-et. Egy részük ízléstelennek, mások túlzásnak tartják a luxusmárkás szettet.

Volt, aki humort is csempészett a kommentjébe: "Hiányzik a képről egy kis Gucci márka" - olvasható egy hozzászólásban, más úgy vélte, Edina - aki saját bevallása szerint is változtatott a stílusán- szerelése nem elég nőies.

"Persze, van elegánsabb vonala is a Guccinak, de jelenleg ez volt az, ami kényelmes egy kismamának. További szép estét" - válaszolt Márk.

A fanyalgók mellett azonban találhatóak olyan kommentek is, akik védelmükbe veszik Edináékat.

"Csúnya,na hogyne... Akik nagyon fujjognak aztán elmennek a turkálóba ilyeneket kutatni,turkagucci turkaloren meg társaikat.Nem is értem miért írnak hozzátok,de sebaj,Edina nagyon jó ez a szett rajtad,el fogadnám nem is kérdés,jól álltok egymásnak" - olvasható a kép mellett, mint ahogyan ez is: "Mondhat bárki bármit, kurv@ jól nézték ki együtt. A szett ami rajtatok van pedig 10/10. Zseni"

Edina és Márk a TV2 Párharcában látható most, ahol arról is meséltek, hogyan jöttek össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.