Párharc (tévéműsor) G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A beköltözés napján bulit rendeztek a Párharc játékosainak. Csoki neki is szegezte a kérdést G.w.M-nek, hogy tulajdonképpen hogyan is jöttek össze Kulcsár Edinával.

"Elkezdtünk közösen dolgozni, mindenkinek ment az élete külön-külön, aztán belemélyedtünk a beszélgetésekbe, aztán azon kaptuk magunkat, hogy Rómeó és Júlia" - foglalta össze G.w.M.

A Párharc apropóján a Life.hu interjút készített a párral.

"Az év elején hatalmas vihar volt körülöttünk, mi próbáltunk nem igazán reagálni a vádakra, csakis befelé, egymásra szerettünk volna figyelni, viszont amikor megkerestek minket a műsor készítői, akkor úgy éreztük, ez egy jó alkalom lesz arra, hogy megmutassuk, kik is vagyunk valójában. Remekül szórakoztunk és mindentől távol együtt tudtunk egy kis időt tölteni" - nyilatkozta akkor Márk azzal kapcsolatban, hogy miért vállalták a szereplést.

"Számunkra az volt a fontos, hogy mi élvezzük az egészet. Ezt az élményt, amit együtt szereztünk, már soha senki sem tudja elvenni tőlünk" - tette hozzá Edina, aki korábban exével, Csutival a Nyerő párosban küzdött a házasságáért és a Nyerő páros címért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.