Csak a házukat akarták kidekorálni, de valódi hamvakat találtak a halloweeni kellékkoporsóban

kellék hamvak Facebook személyes tárgy dekoráció Halloween koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halloweeni dekorációhoz rendelt egy kellékkoporsót egy marylandi házaspár, ám amikor felnyitották, megdöbbentő dolgokat találtak benne. 

A Facebook piacterén vásárolt koporsóban ugyanis valódi hamvak voltak, illetve egy elhunyt nő személyes tárgyait is benne felejtették.

A megrendelő Wozniak házaspár TikTok videót készített az esetről, melyben arról beszélnek, hogy a koporsóban találtak egy borítékot, melyben emberi hamvak voltak, ezen kívül még egy 74 éves nő halotti anyakönyvi kivonatát, a fotóját és a kórházi karszalagját is a dekorációnak szánt koporsóban felejtették...

@brookewozniak463 Im still in shock lol #fyp#casket#ashes#helpusfindherfamily♬ original sound - Brooke Wozniak

A TikTok-videónak köszönhetően a család megtalálta az idén januárban, a Covid-19 szövődményei miatt elhunyt Edith Crews családját, átadták nekik a hamvait és a koporsóban talált személyes tárgyait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.