Durva balhéba keveredett a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője

balhé verekedés Jósa Tamás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Jósa Tamás nem keresi a bajt, azonban nem is kerüli a konfliktust.

A rockzenész már sok koncerten túl van, így nem csoda, hogy van tapasztalata a rázósabb szituációkban is. Mint kiderült, előfordult, hogy balhéba keveredett.

"Berúgós bunyós balhém Csehországban volt egyszer. Nagyon felöntöttünk a garatra a koncert előtt. Két bulink is volt aznap, szóval jobban elengedtük magunkat. Volt ott egy agresszívabb pasi, aki úgy próbált kommunikálni, hogy közben cibált és egy idő után irritálni kezdett. Az utolsó rángatásra úgy reagáltam, hogy visszakézből lepofoztam szerencsétlent. Ebből persze lett egy kisebb balhé, de nem is nagyon emlékszem a végére, mert egy benzinkútnál, a turnébuszban keltem fel" - elevenítette fel Jósa Tamás a történteket a Ripostnak, hozzátéve, hogy alapvetően békés embernek tartja magát, de nem kerüli el a konfliktusokat.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában ezúttal Jósa Tamás és Molnár Sanyi került veszélyzónába, végül a nézők döntése szerint Sanyinak kellett távoznia. Köllő Babettnek így csak egy versenyzője marad, Tóth Napsugár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.