Szegedi Fecsó megrázó vallomása: "Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy anya nélkül nőjön fel a kisfiunk"

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
veszélyeztetett terhesség Géczi Bea Szegedi Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó és Bea első közös gyermeke Amerikában látta meg a napvilágot. A szülés körülményeiről most őszintén meséltek a szülők.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea első közös gyermeke, Elliot Amerikában született, szerencsére születése során minden szerencsésen alakult. A kisbaba érkezése teljesen felborította szülei mindennapjait, de elmondásuk szerint sikeresen veszik az akadályokat.

"A munkamegosztás szempontjából kilencven százalékban én csinálok mindent, tíz százalékban pedig Fecsó. Múltkor két órára elmentem szempillát felrakatni, eddig ez volt a legtöbb idő, amit Elliot nélkül töltöttem. Nagyon siettem haza, mert nélkülem nyűgös volt. Azt gondolom, hogy anyaként én tudom, hogy mire van szüksége az ilyen pici babának, de ez nem teher, hiszen imádom a kisfiamat. Fecsó ötlete volt az amerikai szülés, minden feltételt megteremtett, mindent elintézett; a legkevesebb, hogy a gyerek körüli teendők nagy részét átvállalom" – árulta el a hot! magazinnak az újdonsült édesanya, aki veszélyeztetett terhes volt, ami miatt Fecsó sokat aggódott kedvese terhessége alatt.

Szegedi Fecsó megrázó vallomása: "Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy anya nélkül nőjön fel a kisfiunk" Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

"Amerikában megkérdezik, hogy komplikáció esetén kit mentsenek meg: az anyát-e vagy az újszülöttet. Nekem kellett volna meghoznom a döntést, ha bármi baj történik. Bea kisfiára én vigyáztam, és így otthon maradtunk. Medi nagyon aggódott az anyukája miatt, és ez nekem is beleültette a bogarat a fülembe, minden rémség átfutott az agyamon. Tudtam, hogy Bea a babát választaná.

Számomra elképzelhetetlen lenne, hogy anya nélkül nőjön fel a kisfiunk. Szerencsére minden komplikáció nélkül lezajlott, és megszületett a kisfiam, Elliot. A név jelentése: „az Úr az én Istenem"

– vette át a szót Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.