G.w.M magára varratta Kulcsár Edina arcát: "Érte mindenre képes vagyok"

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
portré G.w.M szerelem Kulcsár Edina arckép tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és Kulcsár Edina úgy érzik, megtalálták az igaz szerelmet egymás oldalán, ezt pedig már többször is megpecsételték tetoválásokkal.

A rapper és a volt szépségkirálynő korábban már készített egy közös tetoválást, a bőrükön viselik egymás nevét, a portré azonban meglepetés volt Edina számára.

"Ami nekem fontos és mérvadó, az rajtam van. Nem volt kérdés, hogy a szerelmemet is szeretném megörökíteni valahogy. Edina nevét már a bőrömön viselem, de szerettem volna az arcképét is magamon tudni, ezzel is bizonyítva azt, hogy ő örökre az életem része, akivel az idők végezetéig együtt akarok lenni. Ezek után mindig velem lesz" – mesélte G.w.M, Edina pedig hozzátette, hogy nagyon meglepődött, amikor meglátta a tetoválást.

"Régóta mondogatta nekem, hogy meg fogja csináltatni, de nem vettem komolyan. Amikor viszont hazajött és megmutatta, szóhoz se jutottam. Nagyon meghatódtam, könnybe is lábadt a szemem. Tudtam, hogy mindennél jobban szeret, de ezzel a gesztussal még biztosabb vagyok az érzéseiben" – mondta.

Elmondásuk szerint minden barátjuk nagyon romantikusnak találta a gesztust, a nők pedig azóta számon is kérték a párjaikat, hogy miért nem cselekednek ők is hasonlóképp. És hogy lesz-e még Edinát szimbolizáló tetoválás?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.