Rúzsa Magdi családi képet posztolt: a rajongók egyre követelőzőbbek, látni akarják a kicsik arcát

Rúzsa Magdi fotó család hármas ikrek énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február elején születtek meg Rúzsa Magdi hármasikrei, Lujzi, Keve és Zalán. Az édesanya és az édesapa nemrég kirándulni voltak a csöppségekkel, ám néhányan nemtetszésüket fejezték ki a megosztott fotókkal kapcsolatban.

Az énekesnő rendszeresen oszt meg fotókat és videókat az ikrekről, ám arra mindig figyel, hogy gyermekei arcát az ő érdekükben ne mutassa meg a nagyvilágnak. Ezt a kérdést több sztárszülő is hasonlóképp kezeli, mivel úgy gondolják, a kicsiknek hosszú távon csak rosszat tesz az állandó jelenlét a közösségi média platformokon.

Magdi ezúttal kirándulós fotókat osztott meg Instagram-oldalán, amelyeken az ikrek egyáltalán nem is látszanak, csak a három babakocsi utal arra, hogy ők is velük voltak. A kommentelők pedig azonnal belekötöttek a képekbe.

"Megint háttal, akkor inkább már ne!!!" - elégedetlenkedett az egyik kommentelő.

"Miért nem lehet egyszer szemből megmutatni a babákat. Olyan sokan szorítottunk értetek, szerintem természetes hogy sokan szeretnénk a kis tündéreket látni" - fogalmazott valaki más, arra utalva, hogy a jókívánságokért cserébe úgy gondolja, járnának a rendes fotók a babáktól.

Persze többségében kedves kommentek érkeztek a képekhez, amelyekben a legjobbakat kívánják a kismamának és a családjának is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.