Kitálalt Cristiano Ronaldo sógórnője: testvére nem segít neki, hiába került nehéz helyzetbe

Forrás: Instagram/cristiano -
testvér Cristiano Ronaldo kitálal Georgina Rodriguez segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo barátnőjének, Georgina Rodrigueznek a nővére azt állítja, hogy összeomlott, és segítségre lenne szüksége, testvére azonban nem segít rajta, pedig megtehetné.

Patricia Rodriguez elmondása szerint három éve él állandó otthon nélkül, miközben végig kell néznie, ahogy Georgina az interneten mutogatja csodálatos életét focista párjával.

"Nincs pénzem, és a testvérem nem segít rajtam. Ez nem magam miatt fáj, hanem a gyermekeim miatt" - idézi Patriciát a Daily Mail.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez Forrás: Instagram/cristiano

"Én kibírnám egy szelet kenyérrel is, de a gyermekeimről van szó, akik az ő unokaöccsei és unokahúgai" - tette hozzá a Socialite című spanyol tévéműsorban adott interjújában. Ezután a képernyőn keresztül kezdte kérlelni Georginát, hogy segítsen rajta. Bár elismeri, hogy testvérének nincs kötelezettsége vagy felelőssége irányába, de mivel támogat másokat, támogathatná az unokaöccseit és az unokahúgait is.

A 33 éves nőnek viharos a kapcsolata Ronaldó szerelmével, főleg azóta, hogy apjuk 2019-ben meghalt, ráadásul Georgina nem is említette Patriciát - aki egyébként a féltestvére - az életét bemutató dokumentumfilmben, ami januárban jelent meg a Netflixen.

Még a nyáron hatalmas bánat érte Cristiano Ronaldo családját. Kedvese,Georgina ikrekkel volt várandós, egy kisfiuk és egy kislányuk született, ám újszülött kisfiuk elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.