"Bicskanyitogató" - rendesen kiverte a biztosítékot Köllő Babett szettje

Forrás: Life.hu -
mellbimbó Köllő Babett Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett legutóbbi ruhája kiverte a biztosítékot, hiszen a felsőjére, a mellbimbói helyére flitterek kerültek. A stylist elmondta, mik a céljai a különböző szettekkel. 

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! című műsorben viselt legutóbbi ruhája meglehetősen nagy figyelmet kapott. Habár a színésznő minden testrészét fedte az öltözék, mégis sikerült egy kis polgárpukkasztást belevinni a ruhába. Babett felsőjén ugyanis csillámos tapasz volt a mellbimbói helyén. A műsor stylistja elárulta, mi a célja a különöző, feltűnő ruhadarabok kiválasztásával, ugyanis Babett mindig extravagáns öltözékben jelenik meg.

Köllő Babett ruhája nem tetszett mindenkinek Forrás: Life.hu

"Általában előre szoktam tudni, hogy a 10 adásban mik lesznek a szettek, amiket elkészítünk neki. (...) Nekem nagyon fontos, hogy változatos legyen, és mindig egy új karakterbe bújtassuk és kísérletezzünk. (...) Hiszen hol, ha nem egy ilyen műsorban, mint a Sztárban sztár, ami az átalakulásról szól. Szerintem ennek is pont van helye, még akkor is, ha mondjuk adott esetben szokatlan vagy polgárpukkasztó (...) most azt írták kommentben, hogy bicskanyitogató" - árulta el Kiss Márk azt, hogyan reagáltak Babett mellimbós szettjére az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.