"Minden híresség az én nőimre vadászik" - felbukkantak Zámbó Krisztián exei

Forrás: TV2 -
Szabó Ádám barátnő exbarátnő Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám megmutatta barátnőjét az Instagram-oldalán, Beatrix pedig Árpa Attila szívéért indult A Nagy Ő című műsorba. Hogy mi a közös a két hölgyben? Korábban mindketten Zámbó Krisztiánnal jártak.

Krisztián elárulta, igencsak meglepődött, amikor meglátta A Nagy Ő-ben egykori kedvesét, bár Beatrixot sem Árpa Attila, sem a nézők nem ismerhették meg igazán, mivel szerdán végül nem kapott rózsát a Nagy Ő-től, vagyis távozni kényszerült a Bachelor villájából.

"Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban. Igen, ő valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt, és a mai napig baráti a kapcsolatunk. Sőt, Zsuzsikával is nagyon jóban vannak. Mégse szólt nekünk arról, hogy szerepelni fog a TV2 műsorában" – kezdte a Ripostnak Zámbó Krisztián, aki elárulta: Beatrix vad és dögös külseje mögött egy igazán kedves, házias, csupa szív nő rejlik.

tv2 sztárban sztár Zámbó Krisztián Forrás: TV2

"Hogy mennyire jó ember is Bea, azt jól példázza, hogy Zsuzsikával együtt szerepeltek az első klipemben annak idején, és soha nem volt köztük vita. Maradjunk annyiban, hogy Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát és ezzel esélyt arra, hogy megismerje őt. Azt mondom, hogy Árpa Attila nagyon jól járt volna Beával, de ez fordítva már nem feltétlenül igaz. Bea ugyanis egy nagyon karakán, önálló nő, aki szép üzleti sikereket ért el, és nem hiszem, hogy szüksége lenne egy olyan férfira, aki esetleg megpróbálná őt irányítani vagy terelgetni. Őt ugyanis nem lehet és nem is szabad!" – folytatta, majd viccesen hozzáfűzte:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.