Jennifer Anistont először kapták lencsevégre édesapja halála óta - Fotó

Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com -
elvesztés halál gyász szülő John Aniston édesapa Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston édesapja, John múlt hét pénteken hunyt el. A színésznő először mutatkozott nyilvánosan a tragédia óta, természetesen talpig feketében.

John Aniston november 11-én, 89 éves korában hunyt el. A színésznő a közösségi oldalán jelentette be a tragikus hírt, és gyönyörű sorokkal búcsúzott imádott édesapjától.

„Drága papa... John Anthony Aniston.Te voltál az egyik legcsodálatosabb ember, akit valaha ismertem. Nagyon hálás vagyok, hogy békében és fájdalom nélkül szálltál fel az egekbe. És pont 11/11-én! Mindig tökéletes volt az időzítésed. Ez a szám mostantól örök életemben a legnagyobb jelentéssel bír majd számomra! Szeretni foglak az idők végezetéig! Ne felejts el majd meglátogatni!

Jennifer Anistont The Morning Show című sorozata harmadik évadának forgatásán Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Az 53 éves színésznőt most talpig feketében kapták lencsevégre. Jennifer a The Morning Show című sorozat harmadik évadának forgatásán mutatkozott először nyilvánosan a haláleset óta - írja a Daily Mail cikke alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.