Véget ért az X-Faktor: ő lett a győztes

győztes X-Faktor Solyom Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2022-es évadának győztese Solyom Berni lett, a nézők szavazatai alapján ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.

Az X-Faktor 2022-es évadának fináléjában már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin három produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a finálé második felében.

A versenyzők első produkciója után véget ért a szavazás elős köre, és ezzel a verseny is Mihályfi Lucának. Ő lett az X-Faktor 2022 harmadik helyezettje.

Ezután új szavazás indult, a versenyben maradt két versenyző, Solyom Berni és Kiss Kevin pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján Solyom Berni lett az X-Faktor 2022-es évadának győztese.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.