Eva Mendes véletlenül megerősítette a pletykákat: összeházasodtak Ryan Goslinggal

Ryan Gosling házasság Eva Mendes interjú elszólás pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éve van együtt a két sztár, de mostanáig nem házasodtak össze, vagy legalábbis ezt nem kürtölték világgá. Ám most egy interjúban Eva Mendes elszólta magát. 

Több mint egy évtizede alkot egy párt a 2011 óta együtt élő Ryan Gosling és Eva Mendes, és hallani lehetett pletykákat arról, hogy 2016-ban össze is házasodtak: de ezt soha egyikük sem erősítette meg, így rajongóik teljes bizonytalanságban voltak mostanáig.

Eva Mendes és Ryan Gosling Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Sonia Recchia

Ám Eva egy véletlen elszólással ennek most véget vetett: a Channel Nine egyik műsorának adott interjújában ugyanis férjeként hivatkozott Goslingra.

A sztárpár és gyermekeik jelenleg Ausztráliában tartózkodnak, ottlétük kapcsán mondta Mendes a Today műsorvezetőinek a következőket:

"Mindenki nagyon kedvesen fogadott minket, a férjem, Ryan is itt van velem, így a lehető legjobban érezzük magunkat" - írja aDaily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.