Bárdosi Sanyi a kamerák előtt kért bocsánatot Berki Mazsitól az öklendezés miatt

Bárdosi Sándor Dancing with the Stars Berki Mazsi bocsánatkérés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sanyi a Dancing with the Stars kamerái előtt kért bocsánatot Berki Mazsitól a kiesése utáni nem túl elegáns öklendezése miatt. 

Ahogy mi is megírtuk, pár héttel ezelőtt a birkózó nehezen viselte a kiesést, amit nem túl disztingvált reakciója is igazolt. Bárdosi az eredményhirdetés után gratulációképpen meg is ölelte Mazsiékat, ezután azonban elfordult, és nem túl diszkrét öklendezésbe kezdett.

"Érzékeny a gyomrom. Számító, hazug, aljas diétán vagyok. 45 éves vagyok, kétgyermekes édesapa, teljesen más az értékrendem. Nálam ez egy határ volt. Nem használok mindent és mindenkit a céljaim elérése érdekében. Nem is gondolnám népszerűbbnek, de gratulálok neki, nem is érdekel. Mindenki úgy csinálja a dolgait, ahogy akarja, de mindenki fogadja el, hogy van véleményem" - nyilatkozta a kiesés után.

A műsor idei évadának utolsó adásába visszatértek a korábban kiesett versenyzők, Bárdosi pedig nyilvánosan bocsánatot kért a korábbi viselkedéséért, amikor Gelencsér Timivel beszélgetett a Dancing kísérőműsorában.

"Van még egy restanciám. Berki Mazsival most már tök jól alakul a viszony. Most már tényleg beszéltünk egymással" - kezdte a birkózó.

"Nem mondom, hogy megbántam, de nem volt elegáns tőlem. Másképp csinálnám mostanra már" - mondta, hozzátéve, hogy a reakciója igazából csak saját magának szólt, de az, hogy ennyien látták, valóban nem volt elegáns.

- mondta, majd arra is kitért, hogy mostanra rendeződött Berki Mazsival a viszonya. Ennek ellenére fontosnak érezte, hogy a történtekről nyilvánosan is beszéljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.