Dancing with the Stars: Bárdosi Sándor kis híján elhányta magát, amikor Berki Mazsiéknak gratulált - Videó

Bárdosi Sándor Dancing with the Stars Berki Mazsi reakció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc páros küzdött szombat este az Emlékek éjszakáján a Dancing with the Starsban való továbbjutásért. A veszélyzónába Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, valamint Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc került: végül Bárdosi Sanyiéknak kellett távozniuk a versenyből. A birkózó nehezen viselte a kiesést, amit nem túl disztingvált reakciója is igazolt.

Bárdosiék a zsűritől kemény kritikát kaptak, volt, aki szerint a híresség úgy táncolt, mint malac a jégen. A kritikán Bárdosi Sándor felesége, Ildikó is felhúzta magát, később kérte a zsűrit, hogy biztassák a férjét, hiszen a szívét-lelkét beleteszi egy-egy produkcióba. A színfalak mögött először Bereczki Zoltánt kérte számon, majd a férjét sem kímélte.

A nézők döntése alapján a műsorból végül Bárdosi Sanyiék távoztak, aminek a birkózó láthatóan nem örült.

Bárdosi az eredményhirdetés után gratulációképpen meg is ölelte Mazsiékat, ezután azonban elfordult, és nem túl diszkrét öklendezésbe kezdett. A TV2 nem kívánta kommentálni a jelenetet, ám Sándor nem rejtette véka alá a véleményét.

"Érzékeny a gyomrom. Számító, hazug, aljas diétán vagyok. 45 éves vagyok, kétgyermekes édesapa, teljesen más az értékrendem. Nálam ez egy határ volt. Nem használok mindent és mindenkit a céljaim elérése érdekében. Nem is gondolnám népszerűbbnek, de gratulálok neki, nem is érdekel. Mindenki úgy csinálja a dolgait, ahogy akarja, de mindenki fogadja el, hogy van véleményem"

- mondta nevetve a Blikknek Bárdosi, aki bár sajnálja, hogy véget ért számára a verseny, örül, hogy újra több időt lehet a családjával.

"Örülök, de kicsit sajnálom is, hogy véget ért a verseny. Sajnálom, hogy nem tudok tovább bizonyítani, és köszönöm a lehetőséget. Néha kicsit elizgultam, mert szerettem volna jól csinálni. Soha életemben nem táncoltam előtte, én is csodálkoztam, hogy a harmadik adásig eljutottam. Rengeteg időt és energiát tettem bele, és kicsit bántó volt, hogy a zsűri ebből nem értékelt semmit... Azt mondták, kemény birkózóként bírnom kell a kritikát... Sajnálom, hogy vége, de örülök, hogy újra a családomra, a feleségemre koncentrálhatok" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.