"Csodák márpedig vannak" - babát vár a magyar énekesnő

terhesség Szőcs Reni babavárás énekesnő Szőcs Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az orvosok azt jósolták, Szőcs Reninek nem lehet természetes úton gyermeke, az énekesnővel valóságos csoda történt, ugyanis első gyermekét hordja a szíve alatt.

Szőcs Reni 22 éves volt, amikor megnyerte a TV2 Star Academy című tehetségkutatóját. A fiatal énekesnő a műsor után háttérbe vonult, nemrég új dallal debütált, most pedig kiderült, hogy Reni élete legboldogabb időszakát éli, ugyanis első gyermekével várandós.

"Tényleg ennyire látszik, hogy rendben vagyok magammal? Akkor itt az ideje, hogy elmondjam, Márk és én kisbabát várunk és ez az öröm sugárzik belőlem – kezdte boldogan Reni a Borsnak.

Az énekesnő régóta vágyott az anyaságra, és bár sokáig úgy érezte, nem létezik olyan férfi , aki mellett anyaként is kiteljesedhet, megismerkedett Márkkal, és minden megváltozott. Szerelmével egy különös véletlennek köszönhetően találtak egymásra, 2017-ben még édesapja mutatta be neki, és hamar kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak.

A fiatalok - akik azóta már férj és feleség - idén kezdték el dédelgetni a családbővítés gondolatát.

Ezt csak azért meséltem el, mert tudom, hogy sok nő él azzal a tudattal, hogy ezért, vagy azért nem lehet gyermeke, de szeretném ha tudnák, hogy csodák márpedig vannak"

– fűzte hozzá Reni. Az énekesnő egyébként a horvátországi nyaraláson érezte először, hogy a folyamatos fáradtsága mögött egy új élet érkezése állhat, így amikor elvégezte a tesztet, és megjelent a két csík, sikítva ébresztette szerelmét a hírrel, hogy szülők lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.